enbg
0888 40 18 89
phone icon

Строителство

Предимства на къщите с дървена конструкция

Защо да изберем този тип строителство?

Основната разлика между традиционното строителство и модерното строителство с ДЪРВЕНА КОНСТРУКЦИЯ - ДЪРВЕНИ КЪЩИ е, че при втория вид вътрешната стена на къщата е изградена от носеща дървена конструкция, а външната стена е изградена от тухли, камък или блокчета, оформяйки завършения вид на Вашата къща, който поема всички атмосферни изменения. Между вътрешната и външната стена се образува въздушна възглавница, а както на всички е известно, въздухът е най – добрия изолатор. По този начин вътрешната част на къщата е напълно изолирана от външната, което я прави много по лесна за отопление, като намалява Вашите сметки за отопление до 50%. Външната стена се декорира според вашият вкус и не се отличава по нищо от всяка друга къща.

Голяма част от Дървената Конструкция на сглобяемите къщи се подготвя предварително и дава възможност цялата конструкция с покрива да се изгради за около седмица. Това позволява на всички работници в къщата и отвън да работят едновременно, независимо от атмосферните усливия. Къщата може да е готова за няколко седмици, а не както обикновенно за месеци и поради това, че самото строителство е сухо строителство , къщата е готова за декориране и употреба.

Защо тези сгради ще имат по-висока стойност в бъдеще?

Тъй като новата директива на ЕС относно енергийната ефективност на сградите е на път да се превърне в закон в много европейски страни. Сега за първи път, всеки ще знае с точност енергийната ефективност или етикета на къщата си. Закупуването на дом ще бъде също като закупуването на кола или хладилник или перална машина - ефективността ще бъде всичко. Купувачите ще сравняват имотите, вземайки предвид техните енергийни оценки. Глобал Стракчърс ООД се стреми дървените къщите които изгражда да отговарят на най-високата възможна класация за енергийна ефективност , и следователно ще бъдат с по-висока стойност в бъдеще.

Защо ще бъде значително по-икиномична поддръжката на една къща с дървена конструкция?

Просто защото това е един усъвършенстван метод на съвременно строителство. Енергията , необходима за достигане на определена температура в една тухлена или бетонна къща , е седем пъти по голяма от енергията необходима за затоплянето на една къща с дървена конструкция изградена от Глобал Стракчърс ООД. Това означава по-малко нафта, електричество или газ ще е необходим за достигане на желаната топлина. С течение на годините значително ще намалите размера на CO2, генериран и освободен в околната среда.

Защо това строителство в екологично?

Тъй като материалите които Глобал Стракчърс използва при изграждането на къщите са дърво и много малко количество бетон , цимент и стомана. А циментът е най-големият замърсител на околната среда в наши дни , като при производството на един тон цимент Портланд се отделя CO2 равняващ се на 1 тон, което го прави много по-лош източник на замърсяването на атмосферата от петролната индустрия или други замърсяващи сектори.

Предимства

При традиционното строителство се използват бетон, тухли, армировка и след като всичко е построено започват големите проблеми - как да изолираме тези стени отвън или отвътре, каква и колко сантиметра изолация да поставим. При една къща, изработена от Глобал Стракчърс ООД, вътрешните стени са самата носеща дървена конструкция. И двата вида строителство изглеждат по един и същ начин след завършването си, но къщите с дървена конструкция (сглобяемите къщи) имат не едно или две предимства пред традиционното строителство.

  • По-евтино – може да очаквате да спестите минимум 10 – 15 % от разходите при самото стрителство в сравнение с традиционното.
  • Срок на построяване - до 50 % по-бързо построяване, което, само по себе си означава, че може да се нанесете по-бързо в новия си дом. Може да спестите от наеми, от заем за строителство и в крайна сметка - от лихви .
  • Съхнене – до 80 % по – бързо в сравнение с традиционното строителство, при което съхненето на бетона , хоросана и др. може да отнеме повече от 6 седмици. При къщите, които ние строим, този процес се свежда до 1 седмица или по-малко. Можете да декорирате новия си дом веднага след като се нанесете.
  • Отопление – вие ще спестите до 40 % годишно за отопление и ще подпомогнете опазването на околната среда

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах