enbg
0888 40 18 89
phone icon

Глобал Стракчърс

Глобал Стракчърс ООД е в челните редици на съвременната технология за изграждане на къщи с дървена конструкция

Глобал Стракчърс ООД е в челните редици на съвременната технология за изграждане на къщи с дървена конструкция. Основана е през 2003 г. Основната задача на Глобал Стракчърс е да се превърне в една от най-големите инженерни и производствени компании на къщи с дървени конструкции в България и региона. Глобал Стракчърс ООД може да предостави дървени конструкциии, както на вътрешния пазар, така и в съседни страни. Ние произвеждаме, доставяме и монтираме дървената конструкция до покрив.. Предимството на къщите с дървена конструкции е, че строителят може да продължи с вътрешните и външните работи веднага след монтажа на конструкцията , като този начин води до по-бързо строителство и спестяване на време. Глобал Стракчърс ООД е съвместно създадена от Джо Кроузиер и Борис Гончаров, които са с над 40 години опит в строителството на къщи с дървена конструкция. Ръстът на строителството с дървена конструкция през последните няколко години е огромен. В настоящия момент този вид строителство представлява почти 32% от домовете построен в Ирландия, Шотландия, Великобритания и други страни. Глобал Стракчърс ООД е участвала в изграждането на редица проекти в Ирландия и в Съединените щати, където в действителност се ражда идеята за съвместна работа на българския пазар. Една от нашите цели е да сме в течение с всички изследвания и технически иновации в този вид строителство през последните пет години, което е отражение на нашия ангажимент да Ви държим в центъра на всичко, което правим. В Европа всяко нововъведение в техническо развитие се приема като стандарт. Въпреки това, ние продължаваме да се стараем да подобрим нашите процеси и нашия продукт, така че да сме полезни на Вас и на околната среда при един революционен начин на строителство. Винаги се радваме да споделим опит, като също така предлагаме консултантски услуги по всички аспекти на изграждането на дома, от проектирането до завършването му. Произведена във фабрични условия и под засилен контрол , нашата уникална конструкция дава гаранции, само за най-високо качество и сертифицирани материали. Ние можем да задоволим всички изисквания на нашите клиенти , като вариантите , които предлагаме са от стандартните 89 мм стени до 220 мм.

ДОБРЕ ДОШЛИ!

ЗАЩО ДЪРВЕНА КОНСТУКЦИЯ?

 

Дървените панели се произвеждат фабрично, което ни гарантира точност при произведството и отклоненията са сведени до минимум под висок контрол, далеч от капризите на времето. Дървените панели бързо се издигнат и монтират на фундамента и заедно с покривната конструкция една сграда може да бъде изградена в рамките на няколко дни. Това дава възможност на работниците да продължат работа в защитени условия в сградата , а също и да работят върху външната облицовка и завършването на покрива.

научете повече »

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

 

Когато става дума за енергийна ефективност на една сграда, проблемът е, как да се постигнат по-добри изолационни свойсва. Фразата, използвана за изразяване енергийна ефективност на сградата, е U – Value или U - стойност. В случая, колкото по-ниска в U-стойността, толкова по-енергийноефективна е вашата сграда . Тази стойност се изисква чрез закон в повечето европейски страни , а вече и в България , и се контролира чрез нормативни актове. Въпреки това, в много случаи теоретичните изчисления не достигат очаквания ефект. Основната причина е феномен, известен като "Термо Лупинг ".

научете повече »

ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ

 

Съвременните дървени къщи или сглобяеми къщи както са по известни в България са добре проектирани , и с много високо качество на изработка. Милиони семейства в Северна Америка и Скандинавските страни живеят щастливо в такива къщи и все повече и повече хора в Европа предпочитат този тип строителство.Това строителство (с дървена конструкция ) ви дава един много топъл дом , за който е необходима много по-малко енергия от колкото за традиционното строителство. Опитайте и се насладете.
BUILDING RESEARCH ESTABLISHMENT
Къщите с дървена конструкция предлагат поредица от предимства пред другите методи на строителство. Къщите са чувствително по-топли и ефикасни за употреба ,те се явяват нискоенергийни , и поради факта , че всяка къща е индивидуално проектирана , стаите са с точни размери , което ги прави много по достъпни са декориране и обзавеждане.
LAING HOMES
Дали е закупена като нова или препродадена , налице са доказатествата , че къщите с дървена конструкция са толкова ефективни и функционални, колкото всяко друго строителство , и цената им във времето се повишава според пазарите.
NATIONWIDE BUILDING SOCIETY

БЪДЕЩЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

 

При избора на къща с дървена конструкция Вие допринасяте за опазване на околната среда за бъдещите поколения. Изразходвате по-малко енергия за отопление. Произвеждате по малко въглероден диоксид (CO2). Нанасяте по-малко щети на озоновия слой. Всичко това води и до спестяване на средства в дългосрочен план.
По-добър завършен вид - при строителството с дървена конструкция, получавате дървена къща с много добър завършен вид. Това се дължи на факта, че при повечето къщи, дървените елементи се изработват предварително и вероятността от неточности се свежда до минимум.

научете повече »

ДА ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО

 

Всеки който има деца знае, че семейният живот може да бъде доста шумен! Ето защо е добре да знаете, че вътрешните стени на къщите с дървена конструкция могат да бъдат отлично шумоизолирани. Глобал Стракчърс ООД може да предложи различни варианти за подобряване на звукоизолацията на вашия дом до нива, далеч по-добри от тези, постигани при тухлени зидове. Външните стени на къщите с дървена конструкция или сглобяемите къщи, които съдържат до 150 мм изолация, са изключително ефективни за предотвратяване на външния шум и запазването на тиха и спокойна семейна среда. Също така, когато става въпрос за звукова изолация на подове, ние можем да Ви предложим много различни методи за постигане на желания от вас ефект. В действителност къщите с дървена конструкция са много по-малко чувствителни към шума, отколкото техните бетонни и тухлени конкуренти . Благодарение именно на тези антишумови характеристики, строителството с дървена конструкция става все по-предпочитан вариант за изграждането на най-новите Европейски хотели и старчески домове. Точно в тази връзка една от основните цели на Глобал Стракчърс ООД е да бъде един от лидерите в този сектор.

ПО-ТОПЛИ КЪЩИ

 

Защо хората живеещи в страните с най-студен климат живеят в къщи с дървена конструкция? Лесно: защото тези къщи са по-топли и нискоенергийни от всеки друг вид! Така че, ако пътува до Скандинавия, Северна Канада, Северна Шотландия или Сибир, ще видите много къщи с дървена конструкция. Погледнато реално във вашата всекидневна не е Сибир , или климата от Камчатка не може да дойде във вашата кухня, но така или иначе на всички ни е много ясно, че с идването на зимата всички се притесняваме колко високи ще бъдат сметките за отопление. Така за Ваше удовлетворение , може да си гарантирате, че вашия нов дом ще е възможно най - енергоефективен. Не само ще ви бъде по-уютно, но вие ще бъдете малко по-богати за това, че сте проявили мъдрост. Нито двойна тухла , нито бетонна стена или друго монолитно строителство може да се сравнени с комфорта и топлината на силно изолирани стени на една пасивна къща с дървена конструкция. Тъй като къщите с дървена конструкция са с много по - малка маса от всяко друго строителство и стените не отнемат топлина и са силно изолирани, този вид строителство се затопля много по-бързо и Ви спестява разходи. Къщите с дървена конструкция далеч надхвърлят сегашните изисквания на голяма част от Европейските строителни подзаконови актове. Съществуват много технически данни, свързани с топлоизолационни показатели, оценки на енергия и U стойности , но всичко може да бъде доста обобщено в едно изречение: ВАШИЯТ УЮТЕН И ТОПЪЛ ДОМ , ИЗРАБОТЕН ОТ ГЛОБАЛ СТРАКЧЪРС ООД ще бъде много по - ефективен от всяка друга монолитна или бетонна КЪЩА и ще бъде по-евтин за отопление и охлаждане.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах