enbg
0888 40 18 89
phone icon

Бъдеще за вашите деца

При избора на къща с дървена конструкция Вие допринасяте за опазване на околната среда за бъдещите поколения.

При избора на къща с дървена конструкция Вие допринасяте за опазване на околната среда за бъдещите поколения. Изразходвате по-малко енергия за отопление. Произвеждате по малко въглероден диоксид (CO2). Нанасяте по-малко щети на озоновия слой. Всичко това води и до спестяване на средства в дългосрочен план.

По-добър завършен вид - при строителството с дървена конструкция, получавате дървена къща с много добър завършен вид. Това се дължи на факта, че при повечето къщи, дървените елементи се изработват предварително и вероятността от неточности се свежда до минимум.

Съвременно проектиране – всяка къща с дървена конструкция е създадена по индивидуален проект , изработен от специалисти. С други думи, хората които решават какви греди да се използват при построяването на Вашият нов дом, са същите хора, които решават каква стомана да се използва при строителното инженерство на обществени сгради, мостове и др. Високото ниво на професионализъм, което Ви предлагаме , не може да получите нито при традиционното строителство, нито при строителите на „дървени къщи” , а това дава на крайния потребител огромно спокойствие.

Всички къщи на Глобал Стракчърс ООД са произведени с дървен материал от контролирани сечища. Това са сечища, специално създадени за дърводобив , които непрестанно се залесяват и контролират по различни програми.

Глобал Стракчърс ООД се стреми да отговори професионално на изискванията на своите клиенти, независимо дали става въпрос за индивидуален проект или голям проект от типа на затворените селища.

Ние притежаваме уменията и опита да изпълним проекта стъпка по стъпка и гарантираме, че той ще бъде завършен:

  • Навреме
  • В рамките на договорения бюджет
  • С високо качество

Глобал Стракчърс ООД предлага редица стандартни проекти за къщи, които биха задоволили много различни вкусове. Независимо от това, все повече хора се обръщат към нас, защото ние можем да проектираме Вашия уникален дом, като изпълним Вашите индивидуални изисквания.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах